Veikals

  • Mājas
  • Skatīties Piederumi
  • Cronos Pulksteņu Detaļas augstākās Kvalitātes Neilona Nato 20 mm 22 mm Skatīties Siksniņa, Nerūsējošā tērauda Mēles Sprādzes Armijas Sporta Skatīties Band
img
img
img

Produkta Izmērs

20mm 22mm Skatīties Joslas Gadījuma Skatīties Siksna Premium Kvalitātes Nato Skatīties Siksna Neilona Sporta Skatīties Band

Produkta Detaļu, Displeja

Biežāk UZDOTIE jautājumi

1. Kā rīkoties, ja tur ir ūdens iekšā skatīties?

Ja tur ir tikai neliels daudzums ūdens tvaiku iekšā skatīties, ūdens tvaiku tiks automātiski pazūd laika gaitā, vai valkājot skatīties uz jums rokas ar kājām gaisā, Divas stundas vēlāk, ūdens tvaiku tiks automātiski pazūd.Ja ir daži pilieni iekšā skatīties, Jums vajadzētu remonts skatīties, cik drīz vien iespējams.

2. Īpaša piezīme:

Pilnībā automātiska, mehāniskie pulksteņi, atsaucoties uz kustības virzienu un automātisku uzvilkšanas, tāpēc jāvalkā vairāk kā 8 stundas dienā, lai nodrošinātu savlaicīgu un precīzu.Daļa no automātiskās, mehāniskās skatīties uz ķēdes var arī manuāli uz ķēdes, lai papildinātu enerģijas, metode ir saskaņā ar nosacījumiem, ar pogām, nav pull out, 15 apli pulksteņrādītāja virzienā.Nav automātiska ķēdes uz manuālo un automātisko, mehāniskās skatīties, nevar veikt pat ar manuālo ķēdes par enerģijas.

3. Brīdinājums:

Skatīties rādītāju uz 8 lpp.m.līdz 4 am nākamo dienu, visu laiku, lūdzu, nav pielāgot kalendāru, nedēļa speed-dial, un nospiediet taustiņu mēneši.Citādi tā būs redzama parādība, kalibrēšana ir neefektīva, un var padarīt ātro zvanu pogas, infarkts kaitējumu push atkal, kustība tiks bojāts.Mehāniskās pulksteņi būtu prom no televīzijas, datoru un citas lietas, ar magnētiskajiem laukiem, tā, lai tas neietekmētu skatīties darbu.

Sūtījumu:

1. Piliens Kuģniecība

Mēs atbalstām nometiet kuģniecības, mēs varam nosūtīt savu pasūtījumu uz sava klienta, Pls atstājiet jūsu klienta adresi, ja jums vietu secībā.

2. Piegādes Laiks

DHL/UPS/EMS:4-15 Dienas

www.kustiesbrivi.lv Premium Piegāde:15-20 dienas

www.kustiesbrivi.lv Standarta Piegāde:24-44 dienas

Ķīnas ziņu Gaisa Pasts:15-60 dienas

Laipni Paziņojums: Sakarā ar muitas un laika apstākļu vai kuģošanas sezonas, piemēram, ziemassvētku piegādes laiku jums.Lūdzu, lūdzu, esiet pacietīgi gaidīt mazliet vairāk laika.

3.Muitas Nodokļiem Vai Ievedmuitas Nodoklis

Saraksta cena iepriekš nav iekļāvusi nodokļa, pircēji ir atbildīga par muitas nodokļiem vai ievedmuitas nodokļa jūsu valstī.

Atgriešanās Politiku

Mēs sniegsim pilnu kompensāciju, ja prece ir saņemta atšķiras no apraksta.

Kompensācija tiks piešķirta pēc tam, kad mēs saņēmām atpakaļ preces un kvalitātes naudas.Lūdzu, sazinieties ar mums, pirms nosūtīšanas jebkuras pozīcijas atpakaļ.

Sūtītājs kuģniecības izmaksas, kas nav atpakaļ, un atpakaļ kuģniecības izmaksas būtu jāmaksā ar jūsu pusē.

Paldies par jūsu uzmanību.

Garantijas un Garantiju

1.12 mēnešu garantija, iegādāties ar pārliecību

2.Visas preces ir pilnīgi jaunas un kas izturējušas stingru kvalitātes pārbaude

3.Ja u nav apmierināti, kad jūs to saņēma, un vēlaties, lai atgrieztos, lūdzu, nogādājiet to atpakaļ 3 dienu laikā, lai aizstātu vai naudu atpakaļ.

Svarīgi

Krievijas klientam lūdzu, norādiet Pilnu Nosaukumu Un Adresi,krievijas Federācijas importa politiku, to pieprasa.

Mēs piedāvājam OEM & ODM pakalpojumu un mazs daudzums, lai pārāk, sazinieties ar mums, ja jums ir nepieciešams.

  • Modeļa Numurs: 0
  • Veids: nato siksniņas
  • Band Materiālu Veids: neilona
  • Apdares: Matēts / Pulēts
  • Thinkness: 12 mm
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
  • Skavu Veids: Mēles sprādzes
  • Stils: Fashion / Gadījuma
  • Joslas Garums: citi
  • Godu: Ikdienas dzīvē/Business/Travel
  • Vienuma Tips: Watchbands
  • Stāvoklis: Jauns, bez birkas

Tagi: nato big siksna, cronos skatīties dt78, somas vīriešu nato, rezerves sami skatīties, 20mm siksna nato dāmas, 22mm silikona siksna vīriešiem, iwatch siksna neilona, nato rolex siksna, nato tērauda siksna, ixon cronos