Veikals

  • Mājas
  • Interjera Piederumi
  • Daudzfunkcionāls Atpakaļskata Spogulī, Tālruņa Turētāju Un Atpakaļskata Spogulis Tālruņa Turētāju Automašīnas Mount Galda/Gultas/Aizmugures Sēdekļa Pagalvi Skava
img
img
img
img
img
img

Apraksts:

Pieņem 360 grādu rotācijas projektēšanas atpakaļskata spogulis tālruņa turētājā stabili tur savu telefonu, un tas var palīdzēt, lai pielāgotu tālruni horizontāli, vertikāli, vai jebkurā leņķī jūs vēlaties.

Šī daudzfunkcionālā atpakaļskata tālruņa turētājs piemērots lielākajai daļai auto atpakaļskata spoguļi ieskaitot ovālas, apaļas atpakaļskata spoguļi vai papildu bieza atpakaļskata spoguļi ar pogām un domuzīme cam.Tas pieder tālruni stabili un var tikt koriģēts, bez bloķē jūsu redzesloka.

Specifikācijas:

Nosaukums: Atpakaļskata Spogulis Tālruņa Turētājs

Materiāls: ABS+Silikona

Izmērs: aptuveni 17*7.9 cm/6.6*3.1 collu

Svars: aptuveni 127g

Funkcijas:

360 Rotējoša

Regulējams

Der Lielākajai Daļai Automobiļu

Der Lielākā Daļa Phones

Iepakojums Saraksts:

Atpakaļskata Spogulis Tālruņa Turētājs * 1

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.360 Grādu Grozāms - Šī atpakaļskata spogulis tālruņa turētājs ir ļoti noderīgs 360 grādu rotācijas dizains.Ar to, jūs varat pielāgot savu tālruni horizontāli, vertikāli, vai jebkurā leņķī jūs vēlaties.

2.Atpakaļskata Spogulis Tālruņa Turētājs - Šā daudzfunkcionālā atpakaļskata tālruņa turētājs piemērots lielākajai daļai auto atpakaļskata spoguļi ieskaitot ovālas, apaļas atpakaļskata spoguļi vai papildu bieza atpakaļskata spoguļi ar pogām un domuzīme cam.Tas pieder tālruni stabili un var tikt koriģēts, bez bloķē jūsu redzesloka.

3.Brīnišķīgi Piemērotību - Piemērots vairumam mobilo telefonu un lielākā daļa auto modeļus.Vadītāja vai co-pilot, var izmantot šo automašīnu tālruņa turētāju, lai pārvietotos, skatīties video, veiktu video zvanus, ierakstīt video, un vairāk.

4.Vienkārši Noregulējiet - braucot, jūs varat viegli vieta vai veikt tālruni ar vienu roku un viegli pielāgot, pievienojot atpakaļskata spogulis tālrunis mount centrā atpakaļskata spogulī.

5.Lielisks Kvalitāti, Izmantojot lielisku ABS un silikona materiāla, kvalitātes automašīnas mobilā tālruņa turētājs ir neticami.Tālruņa turētājs ir gluda un apaļi, nav viegli saskrāpēt jūsu automašīnas, augstas temperatūras izturīgas un izturīgas.Un tas ir viegli uzstādīt, noņemt un tīrīt.

  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Tagi: automašīnas atpakaļskata spogulis tālruņa turētājs, brīvroku ierīces, daudzfunkcionāls atpakaļskata tālruņa turētājs, stāvēt, tablete auto